Як вибрати ковбасний шприц? В чому плюси та мінуси різних конструкцій?

Як вибрати ковбасний шприц? В чому плюси та мінуси різних конструкцій?

Кожен ковбасник кось стикався з питанням "Як наповнити фаршем ковбасну оболонку?". Хтось використовує для цієї мети м'ясорубку з цівкою, якої вона комплектується. Хтось робить знамениту "пальцемпихану" ковбасу). Але якщо Ви хочете домогтися щільного набивання і гарного зрізу при мінімальних витратах часу - то необхідно буде обзавестися ковбасним шприцом. Він допоможе наповнити оболонку фаршем, не розмазавши малюнка зрізу і не перемне шматочки сала, як м'ясорубка.

У побутових умовах в основному використовують ковбасні шприци двох конструкцій: вертикальні і горизонтальні. У кожної конструкції є свої плюси і мінуси.

Найголовнішим позитивним властивістю горизонтальних шприців є мінімальний залишок фаршу в шприці після набивання оболонки. Також його простіше мити після використання. З недоліків - їм досить непросто користуватися без помічника. Потрібно призвичаїтися.

Якщо Вас не лякає 100 грам залишку фаршу в шприці, який потім використовують "на котлетку" - сміливо вибирайте вертикальну конструкцію. Він на порядок зручніше і з ним можна набивати ковбасу самостійно.

Якщо Ви плануєте робити ковбаси або саделькі з рідкого емульсійного фаршу - то слід звернути увагу на наявність силіконового ущільнювача на поршні. При його відсутності частина фаршу продавлюватиметься між поршнем і стінкою шприца. Це звичайно не критично, так як його можна буде повторно використовувати, але тим не менше ...

Шприци з ущільнювачами обладнуються зворотним клапаном який стравлює повітря, для того що б воно не потрапляло в ковбасу.

Також шприци можуть бути виготовлені з різних матеріалів, що відповідно відображається на їх ціні і довговічності.

Нижче Ви зможете ознайомитися з відеооглядом наших шприців, в якому всі ці нюанси наочно показані.

Відгуки

  • Долматов Андрей 15.05.2021, 22:40

    Очень оперативная доставка , все отлично !

  • Александр Аромат Дерева 13.01.2021, 12:14

    Спасибо)))

  • Сергей 12.01.2021, 21:42

    Увлекся приготовлением колбас. Выбор сделал правильный: Аромат Дерева. Большой выбор товара, оперативное оформление покупки, моментальная доставка.
    Выражаю свою благодарность и желаю успешного бизнеса.

  • Валерий 20.12.2020, 16:21

    Оперативная доставка Отличный набор специи для вареной колбасы.Буду заказывать теперь постоянно.Огромное спасибо.Желаю всем удачи. Будем жить.

  • Марина 20.11.2019, 08:13

    Благодарю!Магазин отличный!Уже не раз заказывала все для колбас,очень быстро доставку делают!И консультант доступно объясняет!

  • Назаренко Андрей 25.05.2019, 13:34

    Спасибо за обзор Даниилу и Аромат Дерева. Сегодня купил горизонтальный. Вывод сделаю через два дня.

  • Александр Аромат Дерева 03.04.2019, 10:12

    И Вам спасибо за доброе слово)

  • Трофимчук Наталья 31.03.2019, 21:51

    Спасибо за обзор, теперь очень хочется купить)))

Написати відгук



×
Замовити зворотній дзвінок