Товари для копчення Рецепти Рецепт для приготування дуже смачних Сушених Ковбасок

Рецепт для приготування дуже смачних Сушених Ковбасок

Рецепт для приготування дуже смачних Сушених Ковбасок

У нашому сьогоднішньому рецепті ми будемо готувати дуже смачні сушені ковбаски. Щоб у вас вийшло також смачно, ОБОВ'ЯЗКОВО дотримуйтесь норм і послідовностей. 

Інтернет-магазин Аромат Дерева надає не тільки матеріали для готування, а й забезпечить Вас найкращим рецептом для приготування.

Складові

1. Яловичина - 500 г.

2. Свинина напівжирна - 600 г.

3. Сіль нітритна - 20 г.

4. Перець чорний мелений - 1 г.

5. Паприка - 15 г.

6. Цибуля ріпчаста гранульована - 5 г.

7. Часник свіжий - 6 г.

8. Баранячі черева.

Eтапи приготування

М'ясо нарізати шматочками під м'ясорубку.

Окремо свинину і яловичину перемішати з сіллю з розрахунку 20 грамів солі на кілограм м'яса.

Бажано обтягнути плівкою миску або покласти в герметичний лоток, щоб воно не обвітрювалось.

Залишити на засолювання в місце з температурою +2-4°С, на 2 доби.



Просолену сировину підморозити в морозилці протягом години.

Далі подрібнити яловичину на найдрібнішій решітці м'ясорубки, додати всі спеції й добре вимісити фарш до липкого стану, до появи ниток білка.

УВАГА! На всіх етапах обробки, температура фаршу не повинна перевищувати +10°С.

Свинину подрібнити на решітці 3-5 мм і рівномірно розподілити в яловичому фарші.

Набити в сосисочну пародимопроникну оболонку або баранячу череву.



Сушка:

Підвісити при температурі +10-20°С на 2-3 доби.

Сам процес просушування буде в духовці з конвекцією при температурі +45°С протягом 6-7 годин (залежить від товщини).

Можна прокоптить холодним димом протягом 2-3 годин.

З повагою команда інтернет-магазину Аромат Дерева

Бажаємо приємного апетиту!

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар



×
Замовити зворотній дзвінок