Хіти продажів

Сортувати за:
Набір для Домашніх ковбас Набір для Домашніх ковбас
Універсальний набір для домашніх ковбас з перевірений рецептом
Сіль м'ясницька для копчених виробів Сіль м'ясницька для копчених виробів
Універсальна суміш для всіх копчених виробів  
Маринад Стейкхаус сухий Маринад Стейкхаус сухий
Насичений смак та яскравий аромат, який підійде для м'яса курки та свинини
Шпагат ковбасний х/б ІталІя Шпагат ковбасний х/б ІталІя
Шпагат фасування 220 м. Виробництво Італія. ДУЖЕ міцний
Нітритна сіль. Фасовка - 1 кг Нітритна сіль. Фасовка - 1 кг
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів.
Набір для Дрогобицької ковбаси Набір для Дрогобицької ковбаси
Зручний набір, який розрахований на 5 кг фаршу.
Набір для ковбасок-гриль Асорті Набір для ковбасок-гриль Асорті
З ним ви зможете приготувати три види ковбасок з аутентичними смаками, що урізноманітнить будь яке меню. 
Щепа Вільхова. Фракція 6-12 мм Щепа Вільхова. Фракція 6-12 мм
Вільхова щепа використовується для копчення риби, м'яса, сирів та ін. Вона надає красивого золотистого відтінку продукції
Гачки для підвішування м'яса 8 см Гачки для підвішування м'яса 8 см
Гачки підійдуть для копчення та термообробки м'яса, ковбас, риби, сиру, птиці.
Суміш харчових фосфатів Суміш харчових фосфатів
Суміш харчових фосфатів допомагає утримувати вологу в м'ясі й тим самим позбутися бульйонно-жирових набряків під ковбасною оболонкою та робить продукт соковитіше.
Колагенова оболонка 45 мм Колагенова оболонка 45 мм
Колагенова оболонка діаметром 45 мм, колір - прозора  
 Глутамат натрію Глутамат натрію
Глутамат натрію - це підсилювач смаку, застосовується в процесі приготування м'ясо-молочних і інших продуктах, які містять білок. З його використанням смак будь-якої страви посилюється і стає більш вираженим.
×
Замовити зворотній дзвінок