Хіти продажів
![Набір для ковбасок-гриль Асорті Набір для ковбасок-гриль Асорті](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/asorti-nabir-dlya-kovbasok-gryl.400x400.jpg)
З ним ви зможете приготувати три види ковбасок з аутентичними смаками, що урізноманітнить будь яке меню.
![Нітритна сіль. Фасовка - 1 кг Нітритна сіль. Фасовка - 1 кг](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/img_2279.400x400.jpg)
Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів.
![Щепа Вільхова. Фракція 6-12 мм Щепа Вільхова. Фракція 6-12 мм](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/img_1995.400x400.jpg)
Вільхова щепа використовується для копчення риби, м'яса, сирів та ін. Вона надає красивого золотистого відтінку продукції
![Гачки для підвішування м'яса 8 см Гачки для підвішування м'яса 8 см](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/web-kryuchki3.400x400.jpg)
Гачки підійдуть для копчення та термообробки м'яса, ковбас, риби, сиру, птиці.
![Суміш харчових фосфатів Суміш харчових фосфатів](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/img_2294.400x400.jpg)
Суміш харчових фосфатів допомагає утримувати вологу в м'ясі й тим самим позбутися бульйонно-жирових набряків під ковбасною оболонкою та робить продукт соковитіше.
![Підсилювач смаку Глутамат натрію Підсилювач смаку Глутамат натрію](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/web-glutamat1.400x400.jpg)
Глутамат натрію - це підсилювач смаку, застосовується в процесі приготування м'ясо-молочних і інших продуктах, які містять білок. З його використанням смак будь-якої страви посилюється і стає більш вираженим.
![Ручний кліпсатор для ковбас Ручний кліпсатор для ковбас](https://aromatdereva.com.ua/files/resized/products/dbc4c15b-b266-4bb8-8c74-47b894d7fc85.400x400.jpeg)
Ручний клипсатор для колбас - простий і ефективний інструмент, який допомагає виготовляти ковбасу швидко, легко і зручно