Хіти продажів

З ним ви зможете приготувати три види ковбасок з аутентичними смаками, що урізноманітнить будь яке меню.

Нітритна сіль (харчова добавка Е250) - це звичайна кристалізована очищена сіль з вмістом нітриту натрію NaNO2. Широко використовується в сфері м'ясопереробки, при виготовленні копченостей, ковбас, сиров'ялених продуктів.

Вільхова щепа використовується для копчення риби, м'яса, сирів та ін. Вона надає красивого золотистого відтінку продукції

Гачки підійдуть для копчення та термообробки м'яса, ковбас, риби, сиру, птиці.

Суміш харчових фосфатів допомагає утримувати вологу в м'ясі й тим самим позбутися бульйонно-жирових набряків під ковбасною оболонкою та робить продукт соковитіше.

Глутамат натрію - це підсилювач смаку, застосовується в процесі приготування м'ясо-молочних і інших продуктах, які містять білок. З його використанням смак будь-якої страви посилюється і стає більш вираженим.