Що подарувати ковбаснику: 10 ідей

Що подарувати ковбаснику: 10 ідей

Кожен хоч раз у житті стикався з проблемою вибору подарунка. Якщо раніше всі подарунки були примітивні, або дарували те, чого не вистачає вдома, то зараз стало в моді відштовхуватися від хобі винуватця свята.

Що подарувати ковбаснику на день народження, день ангела, професійне свято чи просто порадувати чимось приємним? Щоб ви не ламали собі голову, ми підібрали топові ідеї подарунків для любителів готувати домашню ковбасу: від недорогих тематичних сувенірів до подарунків, від яких ваші знайомі або родичі будуть в захваті.

Подарунки на кажден день

Оскільки з порожніми руками йти в гості не годиться, знайомого ковбасника можна потішити невеликими сувенірами або подарунками-приколами. Найпопулярнішими є:

СувенирыМагніти з ковбасою

Такі сувеніри відмінно підійдуть для колекціонерів магнітів на холодильник. Вони бувають різних видів: від магнітів-бутербродів, до ковбасної нарізки на дошці. Такий подарунок недорогий і оригінальний.

Рулетка

Часто ковбасники люблять пригощати власноруч приготованими виробами. Іноді від них доводиться йти як вовк з казки "Жив був пес". Або самі господарі від смачненьких ковбасок набирають зайву вагу.

Якщо відносини дружні і ваш знайомий розуміє жарти, можна подарувати рулетку для контролю своєї талії і живота. Також вона знадобитися для вимірювання набивання батонів або в господарстві.

Банка с колбасой

Банка з “консервацією”

Є любителі домашньої ковбаси, які роблять ковбаски тільки на свята. Якщо ви йдете до такого ковбасника, здивуєте його "консервованими" в банці ковбасами з квашеною капустою. Під таку закуску можна ще захопити пляшку чогось міцного. Все залежно від смаків господаря.

Солідні подарунки ковбасникам

Тут потрібно відштовхуватися від досвіду ваших знайомих ковбасників. Адже деякі тільки починають пробувати себе в цій справі, а деякі вже зуби з'їли або навіть організували власний бізнес.

Подарунки колбасникам новачкам

Тут ми підібрали безпрограшні подарунки, які обов'язково підійдуть новачкам в ковбасній справі.

Фартух з ковпаком

Робота з м'ясом - не сама справа. Завжди щось замажеться або в самий невідповідний час в фарш або м'ясо впаде волосся. І добре, коли вчасно його побачити і витягнути... Щоб таких ситуацій не виникало і колбасник міг приступати до улюбленої справи в охайному вигляді, подаруйте йому спецодяг: фартух з ковпаком. Також до подарунка можна додати рукавички. Для аматора - це класний подарунок.

Оболочки колбасныеОболонки для ковбас

Ковбасники-новачки часто не можуть визначитися в якій оболонці найкраще готувати домашню ковбасу. Щоб вони могли знайти ту, або ті, які їм сподобаються найбільше, найкращим варіантом подарунка буде набір з різних ковбасних оболонок: натуральних і штучних (колагенові, фіброузні, поліамідні і т.п). Такого подарунка вони точно не очікують, але мріє, напевно, кожен.

Якщо все ж є якісь переваги в оболонках, то можна подарувати улюблену оболонку для ковбаси різних діаметрів або кольорів.

Спеції для ковбас

Спецій багато не буває. Це знає кожна господиня або господар, який любить готувати. Тому можна купити різні спеції, які обов'язково знадобляться на кухні. Якщо хочете здивувати спеціальними спеціями для приготування ковбаси, тоді можна купити мега-набір спецій ковбасника, або міні-набори спецій. Такий подарунок точно порадує кожного домашнього кулінара..

Подарунки для досвідчених 

Найскладніше - вибрати тематичний подарунок досвідченому виробнику ковбасних виробів. Але навіть для таких є цілий список цікавих варіантів. Найпоширеніші серед них:

Книга з рецептамиКнига с рецептами колбасы

Книга завжди була одним з найкращих подарунків. А якщо це спеціалізована книга з рецептами або рекомендаціями по приготуванню ковбасних виробів - це найкращий подарунок для ковбасника з будь-яким досвідом.

Набір ножів

Кажуть, що ножі дарувати не можна. Але якщо цей подарунок саме те, що потрібно для ковбасника, то чому й ні. Хороші, гострі, професійні ножі ніколи не будуть без роботи в руках досвідченого м'ясника. Тому відкиньте забобони в сторону і не залишайте себе задоволення зробити приємний і корисний подарунок.

Курси ковбасника

Нові знання та удосконалення умінь - найкраще з усього, що можна подарувати професіоналу своєї справи. Адже навіть досвідчені не все знають, вміють і роблять. Крім цього, з часом все змінюється і вдосконалюється. Це стосується і виробництва ковбаси. Саме тому даний варіант сьогодні один з найкращих ідей подарунків.

Подарунковий сертифікат

Якщо не знаєте що дарувати ковбаснику, не витрачайте час на роздуми і гроші на непотрібні подарунки. Замовляйте подарунковий сертифікат і нехай ваш знайомий сам купить собі те, що вважатиме за потрібне. Це найпростіший і одночасно сучасний подарунок, від якого кожен залишається задоволеним.

 

Відгуки

Поки немає коментарів

Написати відгук



×
Замовити зворотній дзвінок