Товари для копчення Рецепти Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

Домашній паштет з курячої печінки - це ситно, смачно і просто. Така закуска є універсальною - підходить як на кожен день, так і для святкового столу. Цю страву нескладно приготувати, зате результат просто приголомшливий! Продукти для приготування легко можна знайти в будь-якому магазині. Легкий рецепт корисної закуски. Спробуйте - буде смачно!

Інтернет-магазин Аромат Дерева надає не тільки матеріали для готування, а й забезпечить Вас найкращим рецептом для приготування.

Складові

  1. Печінка куряча - 1 кг
  2. Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  3. Морква - 2 шт.
  4. Соняшникова олія - для смаження
  5. Вершкове масло - 200 г
  6. Перець чорний, кориця,  мускатний горіх, гвоздика, імбир, коріандр, сіль - за смаком

В наявності є готова приправа, у яку включені всі перелічені вище спеції та сіль.

Eтапи приготування

Цибулю нарізаємо кубиками, моркву натираємо на крупній тертці. На розігріту з олією сковороду викладаємо спочатку цибулю, яку обсмажуємо до напівпрозорості. Потім моркву на помірному вогні. Пасеруємо овочі близько 5 хвилин, періодично помішуючи.

Для приготування паштету найкраще підійде не заморожувана раніше куряча печінка. Видаляємо на ній плівки, згустки крові. Ретельно промиваємо проточною водою і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Опускаємо в киплячу воду, варимо до готовності. Якщо з'являється темна піна - прибираємо.

В одну ємність складаємо готову печінку з пасерованими овочами. За допомогою погружного блендера або м'ясорубки подрібнюємо всю масу до пастоподібної консистенції. Додаємо сіль, спеції або готову приправу для паштету, з розрахунку на 1 кг печінки – 1 упаковка суміші приправ (19 гр). Добре перемішуємо. Пробуємо на смак, якщо потрібно – досолюємо.

Заздалегідь дістаньте з холодильника масло, щоб воно стало м'яким. Трохи подрібніть, додайте в паштет. Рівномірно перемішайте. За бажанням можна додати більше масла - тоді консистенція буде ніжнішою, але і більш жирною.

Смачний паштет з курячої печінки з морквою і цибулею готовий. Можна охолодити в холодильнику за бажанням, тоді його консистенція стане більш щільною і густою.

 

З повагою команда інтернет-магазину "Аромат Дерева"

 
Бажаємо приємного апетиту!

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар



×
Замовити зворотній дзвінок