Сосиски молочні

Сосиски молочні

Молочні сосиски є універсальним продуктом харчування, який підійде до будь-якої страви. Їх нескладно приготувати в домашніх умовах. В якості сировини підійде як м'ясо тварин, так і птиці. Особливий ніжний смак і апетитний аромат готового продукту надають молоко і яйця в складі. Придумали молочні сосиски в Німеччині, і вже з цієї країни вони поширилися і на інші території.

Інтернет-магазин "Аромат Дерева" надає не тільки матеріали для готування, а й забезпечить Вас найкращим рецептом для приготування.

Складові

Яловичина - 0,4 кг;
Свиняча лопатка - 0,6 кг;
Сухе молоко - 30 гр;
Яйце куряче - 20 гр;
Фосфат харчовий - 2,5 гр;
Суміш приправ для сосисок молочних - 20 гр;
Вода крижана 200 мл;
Черева бараняча 20-22 мм або Колагенова оболонка 22 мм - 6 м

Eтапи приготування

За допомогою м'ясорубки подрібнити м'ясо на решітці 3-5 мм. Після цього відправити фарш у морозилку для досягнення температури всередині -3 ºС. Підморожувати потрібно до появи кристаликів льоду на поверхні, при цьому консистенція фаршу повинна залишитися м'якою.

Якщо спочатку взяли вже підморожене м'ясо, то перед вторинним подрібненням його підморожувати не потрібно.

Далі додати суміш приправ для молочних сосисок, фосфат, сухе молоко, яйце і крижану воду. Перемішати. Вдруге подрібнити на блендері, стежачи за тим, щоб температура фаршу не піднімалася вище +12 ºС. 

Баранячу череву перед використанням промиваємо водою від солі зовні і всередині, а також для еластичності замочуємо в прохолодній воді (25 °С). Наповнюємо оболонку фаршем за допомогою шприца або насадки. Вузлик на кінці череви краще зав'язати після набивання. Формуємо сосиски шляхом перекручування оболонки, без допомоги шпагату.

Термообробка сосисок проходить при температурі 80 ºС у воді або духовці. Якщо приготування відбувається в духовці, то на нижню решітку потрібно поставити ємність з окропом для забезпечення високої вологості. Готовність сосисок визначається по досягненню температури всередині них 69...72 ºС. Для того, щоб контролювати температуру готовності всередині сосисок, знадобиться термометр з металевим щупом.

Після закінчення приготування викласти в ємність для охолодження.

 
Бажаємо приємного апетиту!

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар



×
Замовити зворотній дзвінок