Українська смажена ковбаса

Українська смажена ковбаса

Українську смажену ковбасу люблять усі без винятку, за її неповторний аромат і смак. Завдяки цьому вона популярна далеко за межами батьківщини. За класичним рецептом це блюдо готується тільки з натуральних продуктів і спецій. А обов'язковий в ковбасі часник додасть пікантності і підкреслить оригінальний смак і аромат. Приготувати цю ковбасу можна як в духовці, так і на сковороді.

Пропонуємо розпочати готування смачної домашньої ковбаси по-українськи разом з нами!

Інтернет-магазин "Аромат Дерева" надає не тільки матеріали для готування, а й забезпечить Вас найкращим рецептом для приготування.

 

Складові

  1. Грудинка свиняча – 2 кг
  2. Сіль кухонна – 30 гр
  3. Часниковий перець – по вкусу
  4. Оболонка черева свинячі – 3 м
  5. Шпагат лляний2 м

У наявності готова приправа.

 

Eтапи приготування

М'ясо порубати ножем на шматочки, приблизно 5х5 мм, або подрібніть на крупній решітці м'ясорубки. Додайте у фарш сіль і часниковий перець. Або додайте вже готову приправу для Української смаженої ковбаси. Добре перемішайте протягом 5-10 хв. Якщо маса виходить занадто сухою, можна додати 1/3 склянки води. Для кращого дозрівання можна поставити масу на ніч в холодильник.

Свинячу череву перед набиванням потрібно замочити у воді і промити від солі проточною водою як зовні, так і зсередини.

Набийте фаршеву масу в оболонку. У цьому вам допоможе спеціальна насадка для м'ясорубки або ковбасний шприц. Не набивайте занадто щільно і обов'язково зав'яжіть на міцний вузол край ковбаски.

Далі поверніть спіраллю і обв'яжіть шпагатом хрест-навхрест. Проткніть оболонку голкою в декількох місцях по всій довжині, щоб виходив зайвий пар і оболонка не лопнула.

Помістіть ковбасу в форму або фольгу, щоб вона готувалася у власному соку. Запікайте ковбасу в духовці при температурі 150 ° С, протягом 25-40 хв.

Як варіант, замість духовки можна обсмажити ковбаски на сковороді.

Бажаємо приємного апетиту!

Відгуки

Поки немає коментарів

Написати відгук



×
Замовити зворотній дзвінок