Всі товари
Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Натуральний міцний х/б шпагат використовується для перев'язки риби, м'яса, ковбас

Натуральний міцний х/б шпагат використовується для перев'язки риби, м'яса, ковбас

Натуральний міцний лляний шпагат використовується для перев'язки риби, м'яса, ковбас

Ковбасний шприц розрахований на 1,5 кг фаршу Матеріал корпусу – алюмінієвий сплав. У комплекті 3 насадки на 15, 19 та 22 мм.

Електронні кухонні ваги - це необхідна річ на Вашій кухні. Щоб приготувати будь-яку страву, чітко дотримуючись рецептури, вони просто необхідні.

Електронні ювелірні ваги PocketScale MH-200
Є функція автокалібровки ваги
Похибка - 0.01 грам
Вимірювана вага - 0,01-200 г

Дана суміш використовується в приготуванні варених ковбас, сосисок, сардельок вищих і перших сортів ковбас.

Ви можете приготувати справжню домашню шинку з будь-якого виду м'яса і різними способами приготування, а суміш наших спецій відповідно до ДСТУ зробить її ще смачніше.

Склад досить універсальний. Тому варіантів використання даної приправи величезна кількість. Використовувати її Ви можете не тільки для перерахованих вище ковбасних виробів, а й для інших м'ясних страв.

Комбінація спецій додасть ковбасним виробам яскравий смак та аромат. Прекрасно поєднується з копченостями. Крім цього наявність перців буде пригнічувати розмноження шкідливої мікрофлори.

Суміш спецій для Московської ковбаси за класичною рецептурою ДСТУ.

Ковбаса «Краківська» - це напівкопчена ковбаса, яка отримала свою назву, завдяки польському місту Краків. У Польщі її дуже люблять, а також в Німеччині та Австрії.

Дана приправа ідеально підходить для приготування салямі. З нею Ваша ковбаса вийде просто ідеальною.
Рекомендоване дозування 5-7 гр/кг сировини (приблизно 1 чайна ложка).

Баварські ковбаски - це легендарна німецька страва. В Німеччині їх можна знайти, напевно, в кожному закладі громадського харчування. На німецькій це звучить як: «Wollwürste». Готують їх виключено з телятини та свиного сала. Оболонка підійде натуральна.

Приготоване м'ясо в паніровці збереже більше корисних властивостей, а смак не перестане дивувати.

Прованські трави - це справжній букет французьких ароматів. Тут зібрані трави, які так полюбляють французькі кухарі. Хоча, суміш цих трав сподобалася багатьом кухням народів світу. І використовують її в багатьох країнах.

Каррі приправляють величезну кількість страв. Його додають до м'яса, риби, овочів, морепродуктів і у плов.

Каррі дуже добре поєднується з рисом. Крім цього доповнить і інші блюда - овочеві, м'ясні, а також соуси. Нею приправляють супи, і вона послужить відмінним доповненням до курки.

Приправа 10 овочів - це суміш різних сушених овочів, які Ви можете додавати в будь-які кулінарні шедеври, де потрібні свіжі: супи, борщі, овочеві страви, до м'яса або риби, а також в омлет - виходить дуже смачно.

Посипка має дуже яскравий зовнішній вигляд. Її можна додавати в тушковане м'ясо з яловичини, свинини або телятини. Оригінальна і шалено красива приправа доповнить різні м'ясні та рибні страви, а також соуси.

Додавати аджику Ви можете в борщ, соуси на основі томатів. Хто любить гострі м'ясні страви (сосиски, ковбаски-гриль), аджика спеціально для Вас. Прекрасно підійде при смаженні, запіканні або приготування на грилі. Просто натріть приправою м'ясо перед приготуванням.

Хмелі-сунелі - це приправа Кавказьких народів, але полюбилася вона і багатьом іншим національним кухням світу. А у нас хмелі-сунелі - це одна з популярних і відомих спецій.

Склад трав підібраний так, що їх можна додавати майже в усі страви, і вони будуть їх відмінно їх доповнювати.

Сванська сіль традиційно використовується в грузинській кухні і є універсальною. Так як її можна додавати у всілякі страви. Сіль отримала таку назву завдяки місцевості, в якій її почали виготовляти - Сванетії.