Всі товари
Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Орегано додають до м'яса, дичі та соусам. Пряність буде прекрасним доповненням до страв як в самостійному вигляді, так і в комбінації з іншими спеціями: чорним перцем, розмарином, майораном, базиліком.

Базилік можна додавати в велике розмаїття страв. Він дуже популярна пряність в кухнях багатьох народів світу. Італійська кухня просто немислима без базиліку.

Розмарин входить в склад багатьох сумішей спецій, серед найвідоміших - це«прованські трави» та «хмелі сунелі». Дуже популярна пряність в середземноморській та французькій кухнях.

Чебрець дуже добре підходить для жирної їжі, тому що він не тільки посилить її смак, але і сприятиме травленню.

Смак кропу знаком всім - він свіжий, трохи солодкуватий, специфічний. А аромат - ніжний, нагадує анісовий. Правильно висушений кріп не втрачає своїх лікувальних властивостей, а аромат ставиться більш яскравим. Додаючи спецію в улюблені страви, «аромат літа» Вам забезпечений.

Спеція застосовується в приготуванні ковбас, сирів та консервів, а також чудово підходить до соусів і маринадів. Може використовуватися в якості панірування.

Петрушка відмінно доповнить страви з м'яса, тушковані овочі і супи. Додавати її можна в будь-які страви, за винятком, хіба що, десертів.

У кулінарії м'ята поєднується з багатьма продуктами. Дуже смачним виходить м'ясо. Також добре маринувати шашлик з використанням м'яти, замість оцту. Він виходить незвичайно ніжний і з приємним незвичайним холодком. Приготовлені соуси з ароматною м'ятою залишає в роті ніжний післясмак.

Аромат - пряно-квітковий з нотками камфори, а смак - дуже тонкий ... солодкувато-пекучий. Запах у спеції досить сильний і може, з легкістю, затінити інші аромати - слабші. Тому будьте уважні з дозуванням. Прекрасно поєднується з чебрецем, орегано, базиліком і перцем.

Каєнський перець входить до списку найгостріших спецій світу - це багаторічний чагарник роду Капсикум. Смак має обпалююче гострий, завдяки вмісту в ньому алкалоїду - капсаїцину.

Грузинська спеція для бастурми, м'яса, риби, овочів. Також використовують для борщу, супів, підливи.

Смак кмина злегка пекучий, а аромат гоструватий, насичено-пряний. Добре поєднується в пряних композиціях і з часником.

Багато людей не люблять варену цибулю і прибирають її з тарілки. У ситуації з гранульованою цибулею такого не станеться, адже вона повністю розчиниться, а блюдо отримає необхідний аромат.

Сумах часто використовують для маринадів, також для придання стравам "кислинки" та червонуватого кольору.

Ідеально підійде для приготування соусів, напоїв, випічки. Володіє приємним ароматом та пекучим смаком.

Мускатний горіх можна вважати самою "ковбасною" пряністю. Це класична добавка для варених, в'ялених, варено-копчених та інших видів ковбас.

За допомогою ферментованого рису отримують насичений колір варених, копчених, варено-копчених ковбас, м'ясних хлібів, паштетів та інших м'ясних продуктів.

Мелена гірчиця послужить хорошим доповненням до ковбасок і сосисок, надаючи їм пекучість і особливу пікантність.

Порошок чилі додають в ковбаси, м'ясні та овочеві страви, різні супи та навіть кладуть в шоколад. Виходить дуже смачно! Широко поширений в стравах східної кухні. Найвідоміший суп по всьому світу з додаванням гостренького чилі - «чилі кон карне», що в перекладі з іспанської - «чилі з м'ясом».

Широко використовується при приготуванні м'яса, шашликів і плову. Останній вийде просто дивовижний в поєднанні з коріандром і барбарисом. Зіра у своєму складі має велику кількість ефірного масла, головним компонентом якого є летюче поєднання - кумін альдегід. Цей аромат прискорить секрецію травних залоз, почнуть вироблятися ферменти і Вам відразу ж захочеться поїсти.

Чорний перець - це класична пряність, яку використовуються практично на всіх кухнях.

Мускатний горіх - це одна з найпопулярніших прянощів, які використовуються в приготуванні ковбас.

Червону паприку додають у безліч страв - супи, гуляші, сири, страви з м'яса і птиці. Ідеально поєднувати її з гострим перцем, і тоді Ваші «страви» вийдуть гостро-солодкі з легкою гіркуватістю і незвичайною пікантністю.

Коріандр відмінно підійде до різного роду ковбас, м'ясних страв, маринадів та ін. Дуже добре підходить для соління м'яса, а особливо свинини.

Білий перець додають в страви з риби, м'яса, овочів, в маринади та світлі соуси.

Чорний перець підходить до м'яса, риби, до перших і других страв, а також додається при маринуванні, солінні, квашенні.

Перець духмяний горошок - це чудова добавка до Ваших ковбасок, сардельок, сосисок, фаршів, паштетів, різного роду ковбас та інших м'ясних страв.