Всі товари
Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!
Аджика червона
Додавати аджику Ви можете в борщ, соуси на основі томатів. Хто любить гострі м'ясні страви (сосиски, ковбаски-гриль), аджика спеціально для Вас. Прекрасно підійде при смаженні, запіканні або приготування на грилі. Просто натріть приправою м'ясо перед приготуванням.
Хмелі-сунелі
Хмелі-сунелі - це приправа Кавказьких народів, але полюбилася вона і багатьом іншим національним кухням світу. А у нас хмелі-сунелі - це одна з популярних і відомих спецій.
Італійські трави
Склад трав підібраний так, що їх можна додавати майже в усі страви, і вони будуть їх відмінно їх доповнювати.
Сіль сванська
Сванська сіль традиційно використовується в грузинській кухні і є універсальною. Так як її можна додавати у всілякі страви. Сіль отримала таку назву завдяки місцевості, в якій її почали виготовляти - Сванетії.
Орегано сушений
Орегано додають до м'яса, дичі та соусам. Пряність буде прекрасним доповненням до страв як в самостійному вигляді, так і в комбінації з іншими спеціями: чорним перцем, розмарином, майораном, базиліком.
Базилік
Базилік можна додавати в велике розмаїття страв. Він дуже популярна пряність в кухнях багатьох народів світу. Італійська кухня просто немислима без базиліку.
Розмарин сушений
Розмарин входить в склад багатьох сумішей спецій, серед найвідоміших - це«прованські трави» та «хмелі сунелі». Дуже популярна пряність в середземноморській та французькій кухнях.
Чебрець
Чебрець дуже добре підходить для жирної їжі, тому що він не тільки посилить її смак, але і сприятиме травленню.
Кріп
Смак кропу знайомий всім - він свіжий, трохи солодкуватий, специфічний. А аромат - ніжний, нагадує анісовий. Правильно висушений кріп не втрачає своїх лікувальних властивостей, а аромат ставиться більш яскравим. Додаючи спецію в улюблені страви, «аромат літа» Вам забезпечений.
Чабер сушений
Спеція застосовується в приготуванні ковбас, сирів та консервів, а також чудово підходить до соусів і маринадів. Може використовуватися в якості панірування.
Петрушка сушена
Петрушка відмінно доповнить страви з м'яса, тушковані овочі і супи. Додавати її можна в будь-які страви, за винятком, хіба що, десертів.
М'ята
У кулінарії м'ята поєднується з багатьма продуктами. Дуже смачним виходить м'ясо. Також добре маринувати шашлик з використанням м'яти, замість оцту. Він виходить незвичайно ніжний і з приємним незвичайним холодком. Приготовлені соуси з ароматною м'ятою залишає в роті ніжний післясмак.
Майоран сушений
Аромат - пряно-квітковий з нотками камфори, а смак - дуже тонкий ... солодкувато-пекучий. Запах у спеції досить сильний і може, з легкістю, затінити інші аромати - слабші. Тому будьте уважні з дозуванням. Прекрасно поєднується з чебрецем, орегано, базиліком і перцем.
Каєнський перець мелений
Каєнський перець входить до списку найгостріших спецій світу - це багаторічний чагарник роду Капсикум. Смак має обпалююче гострий, завдяки вмісту в ньому алкалоїду - капсаїцину.
Уцхо-сунелі
Грузинська спеція для бастурми, м'яса, риби, овочів. Також використовують для борщу, супів, підливи.
Кмин мелений
Смак кмина злегка пекучий, а аромат гоструватий, насичено-пряний. Добре поєднується в пряних композиціях і з часником.
Цибуля гранульована
Багато людей не люблять варену цибулю і прибирають її з тарілки. У ситуації з гранульованою цибулею такого не станеться, адже вона повністю розчиниться, а блюдо отримає необхідний аромат.
Сумах
Сумах часто використовують для маринадів, також для придання стравам "кислинки" та червонуватого кольору.
Імбир мелений
Ідеально підійде для приготування соусів, напоїв, випічки. Володіє приємним ароматом та пекучим смаком.
Мускатний горіх мелений в/с
Мускатний горіх можна вважати самою "ковбасною" пряністю. Це класична добавка для варених, в'ялених, варено-копчених та інших видів ковбас.
Ферментований рис (барвник для м'ясопродуктів)
За допомогою ферментованого рису отримують насичений колір варених, копчених, варено-копчених ковбас, м'ясних хлібів, паштетів та інших м'ясних продуктів.
Гірчиця мелена
Мелена гірчиця послужить хорошим доповненням до ковбасок і сосисок, надаючи їм пекучість і особливу пікантність.
Перець чилі мелений
Порошок чилі додають в ковбаси, м'ясні та овочеві страви, різні супи та навіть кладуть в шоколад. Виходить дуже смачно! Широко поширений в стравах східної кухні. Найвідоміший суп по всьому світу з додаванням гостренького чилі - «чилі кон карне», що в перекладі з іспанської - «чилі з м'ясом».
Зіра мелена
Широко використовується при приготуванні м'яса, шашликів і плову. Останній вийде просто дивовижний в поєднанні з коріандром і барбарисом. Зіра у своєму складі має велику кількість ефірного масла, головним компонентом якого є летюче поєднання - кумін альдегід. Цей аромат прискорить секрецію травних залоз, почнуть вироблятися ферменти і Вам відразу ж захочеться поїсти.
Екстракт духмяного перцю
Духмяний перець часто використовують в маринадах, в рибних і м'ясних стравах, ковбасах.
Екстракт чорного перцю
Чорний перець - це класична пряність, яку використовуються практично на всіх кухнях.
Екстракт мускатного горіха
Мускатний горіх - це одна з найпопулярніших прянощів, які використовуються в приготуванні ковбас.
Екстракт кардамону
Кардамон володіє приємним м'яким ароматом, який часто використовується в виготовленні ковбас.