Всі товари

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Сортувати за:
Пажитник (фенугрек, Чаман) цілий Пажитник (фенугрек, Чаман) цілий
Пажитник незамінний в приготуванні бастурми. Він входить до складу пряних сумішей, якими її покривають.
Гірчиця біла насіння Гірчиця біла насіння
Насіння білої гірчиці найбільше використовуються при виробництві столової гірчиці. Також її додають в різні маринади.
Зіра насіння Зіра насіння
Зіру використовують для приготування страв зі свинини, баранини або курки.
Кмин насіння Кмин насіння
Кмин добре підійде для приготування бастурми. Дуже потрібна спеція для приготування смажених м'ясних страв, особливо в поєднанні з м'ятою при приготуванні баранини.
Пластівці часнику Пластівці часнику
Сушений часник часто використовують у вигляді декоративної посипки до м'ясних рулетів і ковбасок, також для буженини та великих кусків м'яса.
Лавровий лист цілий Лавровий лист цілий
Лавровий лист є невід'ємною частиною в приготуванні перших страв, тушкуванні овочів та м'яса. Використовується в маринадах до риби та м'яса, також підходить для підготовки маринадів до гарячого і холодного копчення курки, риби, сала, свинини, яловичини й баранини.
Фенхель насіння Фенхель насіння
Фенхель дуже цінна приправа в кулінарії. Найчастіше його додають до перших страв, салатів, хлібобулочних виробів та страв з овочів, м'яса, птиці, риби. Також з насінням фенхелю виходять дуже смачні  соуси та маринади. 
Кунжут білий насіння Кунжут білий насіння
Кунжут (сезам) – це одна з корисних добавок в їжу. Насінням кунжуту обсипають хлібобулочні вироби, торти, десерти. У поєднанні кунжутного насіння з кристалами солі виходить чудова приправа, якою посипають страви з рису та м'яса.  
Гвоздика ціла (бутон) Гвоздика ціла (бутон)
Гвоздика прекрасно поєднується зі свининою, телятиною, бараниною, дикою і домашньою птицею. Так само вона стане прекрасним доповненням для маринування та гарячого копчення риби. Гвоздика добре поєднується з чорним перцем, коріандром, кмином, куркумою, кардамоном та корицею.  
Кардамон зелений цілий Кардамон зелений цілий
Кардамон - це пряність, яку відносять до числа найбільш цінних спецій. Він має оболонку, яка виконує роль хранителя аромату і в їжу не вживається. А ось аромат у нього - це цілий букет з лимона, евкаліпта і камфори.
Гірчиця чорна насіння Гірчиця чорна насіння
Французька гірчиця ідеально підходить для приготування стейків, шашлику, баранини, запеченої курки та страв з кролика. Ця гірчиця, а також інші її види, відмінно підходять для панірування і маринадів риби, птиці, м'яса, заправок і різноманітних соусів.
Льон насіння Льон насіння
Насіння льону має солодкуватий смак без запаху. Додають в різні салати, закуски. Роблять з нього борошно і готують різні хлібобулочні вироби. 
Кориця палички цілі Кориця палички цілі
Кориця часто є компонентом різних пряних сумішей, призначених для фруктових, грибних і м'ясних маринадів. Її додають в компоти, киселі, кисло-солодкі соуси. Також використовують при приготуванні страв з баранини та птиці.
Перець чилі різаний Перець чилі різаний
Перець чилі дуже корисний для нашого здоров'я. Ви можете додавати чилі в будь-які Ваші страви, де хотіли б відчути гострі нотки! Прекрасно поєднується з базиліком, часником, куркумою і коріандром.
Бадьян цілий Бадьян цілий
Бадьян добре поєднується з такими спеціями як гвоздика, кориця, імбир, фенхель і перець.
Сухе молоко 1,5% Сухе молоко 1,5%
Сухе молоко жирністю 1,5% використовують для виготовлення варених ковбас і сосисок, також для хлібобулочних виробів.
Аскорбат Натрію Аскорбат Натрію
Аскорбат натрію широко використовується в м'ясній промисловості в якості антиокислювача.
Барвник для ковбас Понсо Барвник для ковбас Понсо
Понсо - харчова добавка, яка використовується для підфарбовування фаршу при виготовленні сосисок, сардельок та варених ковбас в природний рожевий «м'ясний» колір.
Освіжувач для м'яса Фікс Фреш Освіжувач для м'яса Фікс Фреш
Освіжувач для м'яса Фікс Фреш - харчова добавка, призначена для подовження терміну зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів, збереження свіжості м'ясних продуктів в процесі зберігання. 
Глюкоза харчова Глюкоза харчова
Глюкозу використовують для збереження кольору м'ясних виробів, вологості та консистенції фаршу, надання насиченого смаку кінцевому продукту.
Сорбат калію (консервант) Сорбат калію (консервант)
Сорбат калію набув широкого використання в м'ясній промисловості, завдяки можливості запобігати появи цвілі на поверхні м'ясо-ковбасних продуктів та можливості консервувати продукт зі збереженням його смакових властивостей. 
Гуарова камідь (загущувач) Гуарова камідь (загущувач)
Гуарова камідь використовується як стабілізатор заморожених кремів, загущувач і стабілізатор салатів, соусів, напоїв та як добавка, яка покращує стан м'якушки хлібобулочних виробів, консистенцію та малюнок м'яких сирів.
Бензоат натрію (консервант) Бензоат натрію (консервант)
Бензоат натрію запобігає псуванню і збільшує термін зберігання продукції, уповільнює процеси окислення, володіє високими антибактеріальними властивостями. Дуже ефективний у боротьбі з цвіллю і грибками.
Лимонна кислота Лимонна кислота
Лимонну кислоту використовують в кондитерській промисловості, виробництві різних напоїв, а також деяких видів рибних консервів, як регулятор кислотності, консервант, антиоксидант і комплексоутворювач.
Тваринний білок Тваринний білок
Тваринний білок використовується в якості замінника м'ясної сировини. Найчастіше його додають при виготовленні напівфабрикатів, консервів та ковбасних виробів. 
Суміш щепи Бук + Вільха. Фракція 4-6 мм Суміш щепи Бук + Вільха. Фракція 4-6 мм
Ця суміш щепи підійде для копчення ковбас, м'яса, риби та навіть сиру.
Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 4-6 мм Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 4-6 мм
Даний мікс тріски найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.
Суміш щепи для  м'яса і сала. Фракція 0,3-1 мм Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 0,3-1 мм
Ця універсальна суміш найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.
Щепа Букова. Фракція 0,3-1 мм Щепа Букова. Фракція 0,3-1 мм
Букова щепа такої фракції використовується в димогенераторах типу "Лабіринт"
Щепа Вільхова. Фракція 0,3-1 мм Щепа Вільхова. Фракція 0,3-1 мм
Підійде для пасивних димогенераторів типу "Лабіринт"
×
Замовити зворотній дзвінок