Всі товари
Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Пажитник незамінний в приготуванні бастурми. Він входить до складу пряних сумішей, якими її покривають.

Насіння білої гірчиці найбільше використовуються при виробництві столової гірчиці. Також її додають в різні маринади.

Кмин добре підійде для приготування бастурми. Дуже потрібна спеція для приготування смажених м'ясних страв, особливо в поєднанні з м'ятою при приготуванні баранини.

Сушений часник часто використовують у вигляді декоративної посипки до м'ясних рулетів і ковбасок, також для буженини та великих кусків м'яса.

Лавровий лист є невід'ємною частиною в приготуванні перших страв, тушкуванні овочів та м'яса. Використовується в маринадах до риби та м'яса, також підходить для підготовки маринадів до гарячого і холодного копчення курки, риби, сала, свинини, яловичини й баранини.

Фенхель дуже цінна приправа в кулінарії. Найчастіше його додають до перших страв, салатів, хлібобулочних виробів та страв з овочів, м'яса, птиці, риби. Також з насінням фенхелю виходять дуже смачні соуси та маринади.

Кунжут (сезам) – це одна з корисних добавок в їжу. Насінням кунжуту обсипають хлібобулочні вироби, торти, десерти. У поєднанні кунжутного насіння з кристалами солі виходить чудова приправа, якою посипають страви з рису та м'яса.

Гвоздика прекрасно поєднується зі свининою, телятиною, бараниною, дикою і домашньою птицею. Так само вона стане прекрасним доповненням для маринування та гарячого копчення риби. Гвоздика добре поєднується з чорним перцем, коріандром, кмином, куркумою, кардамоном та корицею.

Кардамон - це пряність, яку відносять до числа найбільш цінних спецій. Він має оболонку, яка виконує роль хранителя аромату і в їжу не вживається. А ось аромат у нього - це цілий букет з лимона, евкаліпта і камфори.

Французька гірчиця ідеально підходить для приготування стейків, шашлику, баранини, запеченої курки та страв з кролика. Ця гірчиця, а також інші її види, відмінно підходять для панірування і маринадів риби, птиці, м'яса, заправок і різноманітних соусів.

Насіння льону має солодкуватий смак без запаху. Додають в різні салати, закуски. Роблять з нього борошно і готують різні хлібобулочні вироби.

Кориця часто є компонентом різних пряних сумішей, призначених для фруктових, грибних і м'ясних маринадів. Її додають в компоти, киселі, кисло-солодкі соуси. Також використовують при приготуванні страв з баранини та птиці.

Перець чилі дуже корисний для нашого здоров'я. Ви можете додавати чилі в будь-які Ваші страви, де хотіли б відчути гострі нотки! Прекрасно поєднується з базиліком, часником, куркумою і коріандром.

Бадьян добре поєднується з такими спеціями як гвоздика, кориця, імбир, фенхель і перець.

Сухе молоко жирністю 1,5% використовують для виготовлення варених ковбас і сосисок, також для хлібобулочних виробів.

Аскорбат натрію широко використовується в м'ясній промисловості в якості антиокислювача.

Понсо - харчова добавка, яка використовується для підфарбовування фаршу при виготовленні сосисок, сардельок та варених ковбас в природний рожевий «м'ясний» колір.

Освіжувач для м'яса Фікс Фреш - харчова добавка, призначена для подовження терміну зберігання охолодженого м'яса та напівфабрикатів, збереження свіжості м'ясних продуктів в процесі зберігання.

Глюкозу використовують для збереження кольору м'ясних виробів, вологості та консистенції фаршу, надання насиченого смаку кінцевому продукту.

Сорбат калію набув широкого використання в м'ясній промисловості, завдяки можливості запобігати появи цвілі на поверхні м'ясо-ковбасних продуктів та можливості консервувати продукт зі збереженням його смакових властивостей.

Гуарова камідь використовується як стабілізатор заморожених кремів, загущувач і стабілізатор салатів, соусів, напоїв та як добавка, яка покращує стан м'якушки хлібобулочних виробів, консистенцію та малюнок м'яких сирів.

Бензоат натрію запобігає псуванню і збільшує термін зберігання продукції, уповільнює процеси окислення, володіє високими антибактеріальними властивостями. Дуже ефективний у боротьбі з цвіллю і грибками.

Лимонну кислоту використовують в кондитерській промисловості, виробництві різних напоїв, а також деяких видів рибних консервів, як регулятор кислотності, консервант, антиоксидант і комплексоутворювач.

Тваринний білок використовується в якості замінника м'ясної сировини. Найчастіше його додають при виготовленні напівфабрикатів, консервів та ковбасних виробів.

Ця суміш щепи підійде для копчення ковбас, м'яса, риби та навіть сиру.

Даний мікс тріски найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.

Ця універсальна суміш найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.

Букова щепа такої фракції використовується в димогенераторах типу "Лабіринт"