Всі товари

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Сортувати за:
Лимонна кислота Лимонна кислота
Лимонну кислоту використовують в кондитерській промисловості, виробництві різних напоїв, а також деяких видів рибних консервів, як регулятор кислотності, консервант, антиоксидант і комплексоутворювач.
Тваринний білок Тваринний білок
Тваринний білок використовується в якості замінника м'ясної сировини. Найчастіше його додають при виготовленні напівфабрикатів, консервів та ковбасних виробів. 
Щепа Яблуня. Фракція 4-6 мм Щепа Яблуня. Фракція 4-6 мм
Яблунева щепа чудово підійде для копчення м'яса та ковбас. Вона додасть страві приємний димний аромат з фруктовими нотками. Цю породу можна використовувати як самостійно, так і в суміші з іншими породами.  
Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 4-6 мм Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 4-6 мм
Даний мікс тріски найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.
Суміш щепи для  м'яса і сала. Фракція 0,3-1 мм Суміш щепи для м'яса і сала. Фракція 0,3-1 мм
Ця універсальна суміш найкраще підходить для копчення м'яса та сала, а також риби, овочів та сирів.
Щепа Букова. Фракція 0,3-1 мм Щепа Букова. Фракція 0,3-1 мм
Букова щепа такої фракції використовується в димогенераторах типу "Лабіринт"
Щепа яблуня 0,3-1 мм Щепа яблуня 0,3-1 мм
Щепа яблуні надає золотистого кольору копченим продуктам і тонкого фруктового аромату, який глибоко проникає в їжу і надає м’ясу виразного смаку під час копчення.
Щепа Вільхова. Фракція 0,3-1 мм Щепа Вільхова. Фракція 0,3-1 мм
Підійде для пасивних димогенераторів типу "Лабіринт"
Целюлозна оболонка 21 мм Целюлозна оболонка 21 мм
Така оболонка в основному використовується для виготовлення варених сосисок
Целюлозна оболонка 26 мм Целюлозна оболонка 26 мм
Така оболонка підійде для виготовлення варених і підкопчених сосисок, копчених ковбасок
Целюлозна оболонка 32 мм Целюлозна оболонка 32 мм
Целюлозна оболонка діаметром 32 мм чудово підійде для приготування сарделек.
Целюлозний рукав для варених ковбас Целюлозний рукав для варених ковбас
Целюлозний рукав - ідеальне рішення для приготування варених ковбас та шинок.
Целюлозна плівка 480 мм Целюлозна плівка 480 мм
Целюлозні плівки застосовуются для формування рулетів і делікатесних виробів.  
Поліамідна оболонка 65 мм золото Поліамідна оболонка 65 мм золото
Полиамидная оболочка для вареных колбас, ветчин и зельцев. Цвет - золото
Поліамідна оболонка 80 мм прозора Поліамідна оболонка 80 мм прозора
Поліамідна оболонка 80 мм прозора поєднує в собі унікальні технологічні переваги, завдяки яким вона і є такою затребуваною.
Поліамідна оболонка 95 мм світлий горіх Поліамідна оболонка 95 мм світлий горіх
Підійде для варених ковбас, шинки та сальтисону.
Черева свинячі 36-38 мм Черева свинячі 36-38 мм
Свиняча черева використовується в приготування домашніх ковбас і сардельок. Діаметр 36-38 мм ідеально для цього підійде.    
Коллагенова оболонка 55 мм Коллагенова оболонка 55 мм
Діаметр 55 м. Білкова оболонка підійде для виготовлення сервелатів, салямі, напівкопчених ковбас
Колагенова оболонка 55 мм. Колір - лосось Колагенова оболонка 55 мм. Колір - лосось
Колагенова оболонка діаметром 55 мм. Колір - лосось  
Колагенова оболонка 55 мм. Колір - цибуля Колагенова оболонка 55 мм. Колір - цибуля
Колагенова оболонка діаметром 55 мм, колір цибуля  
Колагенова оболонка 55 мм. Колір - карамель Колагенова оболонка 55 мм. Колір - карамель
Колагенова оболонка діаметром 55 мм, колір карамель  
Цифровий термометр зі щупом (з футляром) Цифровий термометр зі щупом (з футляром)
Точний цифровий термометр для вимірювання температури м'яса, рідини, ковбаси, ґрунту.
Шприц-маринатор із голкою для м'яса Шприц-маринатор із голкою для м'яса
Завдяки цьому шприцю Ви зможете рівномірно розподілити розсіл у товщі шматка, що позначиться на його смаку та соковитості.
Вакуумні пакети (рукав) рулон 5 метрів Вакуумні пакети (рукав) рулон 5 метрів
Плівка-рукав рулоном 5 метрів, який можна нарізати на зручні вакуумні пакети потрібної довжини  
Колагенова оболонка 60 мм Колагенова оболонка 60 мм
Діаметр 60 мм підійде для виготовлення сервелатів, салямі, напівкопчених та варених ковбас
Колагенова оболонка 60 мм. Колір — карамель Колагенова оболонка 60 мм. Колір — карамель
Колагенова оболонка діаметром 60 мм, колір - карамель.
Колагенова оболонка 60 мм. Колір - цибуля Колагенова оболонка 60 мм. Колір - цибуля
Колагенова оболонка діаметром 60 мм, колір - цибуля
Колагенова оболонка 65 мм Колагенова оболонка 65 мм
Оболонка підходить для виготовлення сервелатів, салямі, напівкопчених, варених ковбас.
Колагенова оболонка 70 мм нефарбована Колагенова оболонка 70 мм нефарбована
Еластична та витривала білкова оболонка, яка ідеально підходить для копчення, а також різноманітних варених ковбас, шинок.
Колагенова оболонка 80 мм Колагенова оболонка 80 мм
Колагенова оболонка діаметром 80 мм. Прозора. Для вареної, копченої ковбаси, шинки
×
Замовити зворотній дзвінок