Всі товари

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Сортувати за:
Приправа для стейків з японським перцем Приправа для стейків з японським перцем
Ця приправа відмінно підкреслить смак готових стейків.
Набір для шинки Набір для шинки
Готовий набір для виготовлення шинки
Приправа для Дрогобицької ковбаси Приправа для Дрогобицької ковбаси
Приправа для Дрогобицької ковбаси.
Колагенова оболонка 40 мм. Колір - цибуля Колагенова оболонка 40 мм. Колір - цибуля
Колагенова оболонка діаметром 40 мм, цибулевого кольору
Приправа для ковбаси Брауншвейгскої с/к Приправа для ковбаси Брауншвейгскої с/к
Приправа для ковбаси Брауншвейгскої с/к
Приправа для сосисок та сардельок ДСТУ Приправа для сосисок та сардельок ДСТУ
Універсальна приправа для сосисок та сардельок.
Приправа для шинки ДСТУ Приправа для шинки ДСТУ
Приправа ідеально підійде для шинки та шинкових варених ковбас.
Рідкий дим класичний Рідкий дим класичний
Використовувати класичний рідкий дим можна для копчення м'яса і риби, а також ряду інших страв, яким треба надати ефект приготування на багатті, а саме для рибних маринадів, соусів, супів та підлив. 
Суміш харчових фосфатів Суміш харчових фосфатів
Суміш харчових фосфатів допомагає утримувати вологу в м'ясі й тим самим позбутися бульйонно-жирових набряків під ковбасною оболонкою та робить продукт соковитіше.
Щуп для термометра з сигналізатором Щуп для термометра з сигналізатором
Запасний щуп для термометра з сигналізатором
Фіброузна оболонка 55 мм синя Фіброузна оболонка 55 мм синя
Фіброузна оболонка 55 мм оригінального синього кольору.
Фіброузна оболонка 56 мм чорна Фіброузна оболонка 56 мм чорна
Колагенова оболонка 40 мм Колагенова оболонка 40 мм
Ця оболонка підійде для виготовлення сиров'ялених і сирокопчених ковбас
Кухонні ваги-ложка електронні Кухонні ваги-ложка електронні
Електронна мірна ложка Digital spoon scale до 500 г. Використовується для зважування спецій, рідини, сипучих речовин.  
Колагенова оболонка 40 мм. Колір - карамель Колагенова оболонка 40 мм. Колір - карамель
Колагенова оболонка діаметром 40 мм, колір - карамель
Лимонна трава (лемонграс) Лимонна трава (лемонграс)
Лимонграс - трава со вкусом и ароматом лимонной цедри. Используется в кулинарии, для заваривания вкусного чая, алкоголя.
Копчена сіль на щепі дерева Гікорі Копчена сіль на щепі дерева Гікорі
Копчена сіль - це просто знахідка для любителів копченостей. Маючи у себе таку сіль на кухонній поличці, можна надати аромат копченостей будь-якій страві: салатам, супам з бобових, соусам, м'ясним, рибним і овочевим стравам.
Цибуля смажена Цибуля смажена
Цибуля смажена різана використовується для фастфудів, у виробництві напівфабрикатів, паштетів, ковбаси, для приготування хлібобулочних виробів, для додавання в супи, каші, соуси, пюре. 
Стартові культури BioStart Plus Стартові культури BioStart Plus
БіоСтарт Плюс - це оптимально підібрана суміш культур, частина яких відповідає за швидке дозрівання продукту, а частина - за його захист від патогенних мікроорганізмів. Упаковка розрахована на 50 кг ковбасного фаршу або на 30 кг цільних кусків м'яса. 
Набір для сиров'яленої ковбаси Салямі Класична Набір для сиров'яленої ковбаси Салямі Класична
Набір призначений для виготовлення сиров'яленої ковбаси Салямі Класична
Стартові культури для сиров'ялених ковбас Редстарт Стартові культури для сиров'ялених ковбас Редстарт
Редстарт - це стартові культури, які призначені для контрольованого прискореного процесу дозрівання сиров'ялених ковбас і варених ковбасних виробів м'якої консистенції.
Ніж для м'яса Ніж для м'яса
Ніж для різки м'яса із вигнутим клинком. Довжина леза 155 мм. Виробник Польща. М'ясний ніж купити можна з доставкою в будь-яке місто України.  
Цифровий електронний термометр зі щупом XT-300 Цифровий електронний термометр зі щупом XT-300
Кухонний термометр електронний зі щупом купити рекомендовано для вимірювання температури м'яса, ковбаси, їжі гарячого приготування та рідини
Ніж кухонний універсальний Ніж кухонний універсальний
Кухонний ніж універсального призначення з гострим лезом і нержавіючої сталі. Довжина леза - 155 мм. Виробник - Польща. 
Свинячий міхур Свинячий міхур
Свинячий міхур фаршемісткість 1-2 кг
Фіброузна оболонка 56 мм Фіброузна оболонка 56 мм
Черева яловича 38-40 мм Черева яловича 38-40 мм
Яловича черева найчастіше використовується для виготовлення ковбас. Вона на порядок міцніша свинячої і зможе витримати велике навантаження  
Електронний кухонний термометр Електронний кухонний термометр
Термометр ТР 101 вимірює температуру в діапазоні -50 до +300 градусів. За допомогою нього, можна легко виміряти температура м'яса, різної рідини та інших продуктів.
Набір для Лікарської ковбаси Набір для Лікарської ковбаси
Набір із серії "Просто добав м'яса". Це суперзручний набір, в який входить суміш нітритної та куходдої солі, харчові фосфати, натуральні екстракти спецій та невелика кількість харчового барвника Понсо.
×
Замовити зворотній дзвінок