Всі товари
Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! Тут ви знайдете широкий вибір товарів на будь-який. Ми пропонуємо якісні товари за доступними цінами. Проведіть час в нашому магазині, оглядаючи асортимент, і знайдіть все необхідне для комфорту та задоволення. Зручне оформлення замовлення та швидка доставка зроблять ваші покупки ще приємнішими. Приєднуйтесь до нашої спільноти задоволених клієнтів вже сьогодні!

Використовувати класичний рідкий дим можна для копчення м'яса і риби, а також ряду інших страв, яким треба надати ефект приготування на багатті, а саме для рибних маринадів, соусів, супів та підлив.

Суміш харчових фосфатів допомагає утримувати вологу в м'ясі й тим самим позбутися бульйонно-жирових набряків під ковбасною оболонкою та робить продукт соковитіше.

Електронна мірна ложка Digital spoon scale до 500 г. Використовується для зважування спецій, рідини, сипучих речовин.

Лимонграс - трава со вкусом и ароматом лимонной цедри. Используется в кулинарии, для заваривания вкусного чая, алкоголя.

Копчена сіль - це просто знахідка для любителів копченостей. Маючи у себе таку сіль на кухонній поличці, можна надати аромат копченостей будь-якій страві: салатам, супам з бобових, соусам, м'ясним, рибним і овочевим стравам.

Цибуля смажена різана використовується для фастфудів, у виробництві напівфабрикатів, паштетів, ковбаси, для приготування хлібобулочних виробів, для додавання в супи, каші, соуси, пюре.

БіоСтарт Плюс - це оптимально підібрана суміш культур, частина яких відповідає за швидке дозрівання продукту, а частина - за його захист від патогенних мікроорганізмів. Упаковка розрахована на 50 кг ковбасного фаршу або на 30 кг цільних кусків м'яса.

Набір призначений для виготовлення сиров'яленої ковбаси Салямі Класична

Редстарт - це стартові культури, які призначені для контрольованого прискореного процесу дозрівання сиров'ялених ковбас і варених ковбасних виробів м'якої консистенції.

Ніж для різки м'яса із вигнутим клинком. Довжина леза 155 мм. Виробник Польща. М'ясний ніж купити можна з доставкою в будь-яке місто України.

Кухонний термометр електронний зі щупом купити рекомендовано для вимірювання температури м'яса, ковбаси, їжі гарячого приготування та рідини

Кухонний ніж універсального призначення з гострим лезом і нержавіючої сталі. Довжина леза - 155 мм. Виробник - Польща.

Яловича черева найчастіше використовується для виготовлення ковбас. Вона на порядок міцніша свинячої і зможе витримати велике навантаження

Термометр ТР 101 вимірює температуру в діапазоні -50 до +300 градусів. За допомогою нього, можна легко виміряти температура м'яса, різної рідини та інших продуктів.

Набір із серії "Просто добав м'яса". Це суперзручний набір, в який входить суміш нітритної та куходдої солі, харчові фосфати, натуральні екстракти спецій та невелика кількість харчового барвника Понсо.