Блог

Як зберігати м'ясо вдома?

Як найкраще зберігати м'ясо вдома, щоб воно залишалося свіжим та соковитим? З цієї статті ви дізнаєтеся більш детально про такі нюанси, як температура, термін зберігання та інше.

Накачане м'ясо. Як визначити?

Для того, щоб продати більше, виробники вдаються до різних хитрощів. Як виглядає неякісна продукція? І як накачане м'ясо може негативно вплинути на готовий ковбасний продукт?

Колагенова оболонка для ковбас: все, що потрібно знати про неї

У статті зібрано всю інформацію про колагенові оболонки: як в них готувати, які бувають різновиди, як її виробляють та багато іншого

 
Які спеції підходять до м'ясних виробів? Наш ТОП 10

З цієї статті ви дізнаєтеся все про те, які спеції найкраще підкреслять смак і аромат м'ясних делікатесів. Десятка найкращих прянощів.

Подорожчання продуктів. На скільки вигідніше робити ковбасу вдома?

Давайте порівняємо що вигідніше - купувати ковбасу в магазині чи робити самостійно

 
Що подарувати ковбаснику: 10 ідей

Кожен хоч раз у житті стикався з проблемою вибору подарунка. Якщо раніше всі подарунки були примітивні, або дарували те, чого не вистачає вдома, то зараз стало в моді відштовхуватися від хобі винуватця свята.

Чому лопається колагенова оболонка

Головні питання всіх ковбасників - чому колагенові ковбасні оболонки лопаються. Відповідь проста. Причина цього - порушення правил термообробки

Як почистити свинячу кишку для ковбаси

Незважаючи на великий асортимент ковбасних оболонок, натуральні черева все одно залишаються найбільш популярними. Саме в них можна приготувати дійсно натуральну домашню ковбасу.

×
Замовити зворотній дзвінок