Блог

Як зберігати м'ясо вдома?

Як найкраще зберігати м'ясо вдома, щоб воно залишалося свіжим та соковитим? З цієї статті ви дізнаєтеся більш детально про такі нюанси, як температура, термін зберігання та інше.

Колагенова оболонка для ковбас: все, що потрібно знати про неї

У статті зібрано всю інформацію про колагенові оболонки: як в них готувати, які бувають різновиди, як її виробляють та багато іншого

 
Які спеції підходять до м'ясних виробів? Наш ТОП 10

З цієї статті ви дізнаєтеся все про те, які спеції найкраще підкреслять смак і аромат м'ясних делікатесів. Десятка найкращих прянощів.

Подорожчання продуктів. На скільки вигідніше робити ковбасу вдома?

Давайте порівняємо що вигідніше - купувати ковбасу в магазині чи робити самостійно

 
Що подарувати ковбаснику: 10 ідей

Кожен хоч раз у житті стикався з проблемою вибору подарунка. Якщо раніше всі подарунки були примітивні, або дарували те, чого не вистачає вдома, то зараз стало в моді відштовхуватися від хобі винуватця свята.

Чому лопається колагенова оболонка

Головні питання всіх ковбасників - чому колагенові ковбасні оболонки лопаються. Відповідь проста. Причина цього - порушення правил термообробки

Як почистити свинячу кишку для ковбаси

Незважаючи на великий асортимент ковбасних оболонок, натуральні черева все одно залишаються найбільш популярними. Саме в них можна приготувати дійсно натуральну домашню ковбасу.

Поширені помилки коптильника-новачка. ТОП 10

Зробити дійсно смачні ковбасні вироби початківці коптильщики можуть лише двома шляхами: набиваючи гулі ...

×
Замовити зворотній дзвінок