Блог
Як найкраще зберігати м'ясо вдома, щоб воно залишалося свіжим та соковитим? З цієї статті ви дізнаєтеся більш детально про такі нюанси, як температура, термін зберігання та інше.
Для того, щоб продати більше, виробники вдаються до різних хитрощів. Як виглядає неякісна продукція? І як накачане м'ясо може негативно вплинути на готовий ковбасний продукт?
У статті зібрано всю інформацію про колагенові оболонки: як в них готувати, які бувають різновиди, як її виробляють та багато іншого
З цієї статті ви дізнаєтеся все про те, які спеції найкраще підкреслять смак і аромат м'ясних делікатесів. Десятка найкращих прянощів.
Давайте порівняємо що вигідніше - купувати ковбасу в магазині чи робити самостійно
Кожен хоч раз у житті стикався з проблемою вибору подарунка. Якщо раніше всі подарунки були примітивні, або дарували те, чого не вистачає вдома, то зараз стало в моді відштовхуватися від хобі винуватця свята.
Головні питання всіх ковбасників - чому колагенові ковбасні оболонки лопаються. Відповідь проста. Причина цього - порушення правил термообробки
Незважаючи на великий асортимент ковбасних оболонок, натуральні черева все одно залишаються найбільш популярними. Саме в них можна приготувати дійсно натуральну домашню ковбасу.