Рецепти

Ковбаса "Польська" сирокопчена

Ковбаса "Польська" відноситься до сирокопчених видів ковбас і має яскравий, пряний смак з приємними нотками часнику, чорного перцю та коньяку.

Італійська варена ковбаса "Мортаделла"

Відчуйте смак Італії, приготувавши варену ковбасу «Мортаделла» з фісташками.

«Любительська» ковбаса

«Любительська» ковбаса – смак, знайомий з дитинства... Відтворити його можна і на своїй власній кухні, тим більше, що такий продукт вийде корисніший та смачніший, ніж магазинний.

М'ясний хліб

Легке в приготуванні і ситне блюдо - м'ясний хліб. Для його приготування підійде будь-який фарш - свинячий, яловичий, курячий або суміш фаршів. Також можна додавати будь-яку начинку: гриби, овочі, сир, яйця і т.д.

Сосиски молочні

Молочні сосиски є універсальним продуктом харчування, який підійде до будь-якої страви. Їх нескладно приготувати в домашніх умовах.

Українська смажена ковбаса

Класична страва національної кухні - "Українська смажена ковбаса"...

Паштет з курячої печінки

Легка в приготуванні і корисна закуска на будь-який випадок життя. Полюблять як діти, так і дорослі.

Рецепт приготування Дрогобицької ковбаси

Приготуємо українську легенду, ковбасу родом з Дрогобича.

Що було головним у приготуванні?

 
×
Замовити зворотній дзвінок