Рецепт для приготування найсмачнішої Московської ковбаси.

У нашому сьогоднішньому рецепті ми будемо готувати по ДСТУ. Щоб у вас вийшло також смачно, ОБОВ'ЯЗКОВО дотримуйтесь норм і послідовностей.
Інтернет-магазин Аромат Дерева надає не тільки матеріали для готування, а й забезпечить Вас найкращим рецептом для приготування.
Eтапи приготування
Яловичину попередньо:
Нарізаємо невеликими шматочками під м'ясорубку.
Засолюємо з розрахунку 19 г на кілограм сировини і ставимо в темне холодне місце на 2-3 доби.
Перед перемелюванням, яловичину потрібно залишити в морозилці на 1-2 години.
Свинячий шпик потрібно заморозити й нарізати на дрібні кубики 4*4 мм.
Підморожене м'ясо пропускаємо через найдрібнішу м'ясорубку (2-5 мм).
Готовий фарш перемішуємо зі спеціями та підмороженої водою.
Перемішуємо фарш з нарізаним шпиком до 5 хвилин, не перегріваючи більше +10°С.
Готову масу залишаємо в холодильнику на 1,5-2 години.
Оболонку замочуємо в теплій воді +35°С на 15 хвилин.
Перед набиванням ретельно виганяємо повітря з оболонки та починаємо наповнювати.
Сформований батон залишаємо на осадку в холодильнику або іншому прохолодному місці на 10-12 годин.
Після осадки переміщуємо наш батон в кімнатну температуру на 3-4 години.
Термообробка:
1. При 60°С до 30°С всередині.
2. При 90°С до 60°С всередині.
3. При 80°С з окропом нижче в піддоні до 68-70°С всередині.
При бажанні ковбасу можна прокоптити холодним димом, протягом 2-3 годин.
Промивання холодною проточною водою 15-20 хвилин. Після чого відправляємо в холодильник до повного охолодження.
З повагою команда інтернет-магазину Аромат Дерева
Відгуки
Це не оригінальний рецепт. Це"підробка. А де конина і скільки її було в самому першому варіанті?